UNTUK TEMPAHAN SILA HUBUNGI PN NURUL DI

HP - 016-3128008

(EMAIL - nurulainiwahab@yahoo.co.uk)

Sunday, December 9, 2012

memerlukan pertolongan untuk wedding anda?

khidmat floor manager turut disediakan oleh pihak kami. hubungi kami sekarang untuk pelbagai tempahan perkhidmatan majlis perkahwinan anda,

Monday, November 5, 2012

testimonial dr clients yg pernah berurusan dgn kami

salam buat semua pelanggan dan pembaca blog ini. berikut adalah testimonial dr client yang pernah kami berurusan. alhamdulillah mereka sekeluarga semua puas hati. biasa kami tak follow up kecuali mengucapkan terima kasih pd semua clients kami. bertahun2 pun hehehehe.... so kira bangga jugakla jumpa ini. alhamdulillah.
http://cikhazz-is-writing.blogspot.com/2011/10/mc-kompang-silat-dancers.html

Kak Nurul ni cikgu and the dancers adalah anak-anak didik beliau.
Her husband, abg. Don Reza memang seorang professional Emcee.
And kerana minat, they’re all very professional dalam tugasan yang diambil.
Pukul 10 pagi dah sampai rumah my mom di Seremban tu tau.
Nak tengok lokasi majlis, tengok tempat nak menari & bersilat dan bersiap seawalnya.
Sampai-sampai je rombongan pengantin kat rumah tu nak berarak, semuanya dah siap menunggu.
Likey!!"

"Memandangkan at that time i memang belum ada kompang dan silat,
so i take full package terus dengan PrimaDonNa Warisan.
Itupun selepas abg. Don Reza and kak Nurul berbaik hati nak bagi special price.
Almaklumlaaa, majlis i di Seremban kann..
Hehe.. memang puas hati."

"But thanks to PrimaDonNa Warisan, we had a really good time."


thanx to puan Hasz dan En Check Haris ye. dah dpt baby dah pun.

Friday, October 19, 2012

promosi outdoor pre-wedding photography oleh Prima Lensa- Official Photographer kami

KINI PROMOSI OUTDOOR PRE-WEDDING PHOTOGRAPHY OLEH PRIMA LENSA, OFFICIAL PHOTOGRAPHER KAMI BERMULA. DENGAN HARGA SERENDAH RM 300, ANDA AKAN MENDPT EXCLUSIVE OUTDOOR SHOOT SEHARI., MINIMA 500 PHOTOS (TANPA EDIT), 50 EDITED PHOTOS BESERTA 1 CD. HUBUNGI KAMI SEGERA- NURUL (016-3128008)

perarakan pengantin-Majlis di Dewan Seri Siantan, Putrajaya

video

Wednesday, September 5, 2012

salam semua

hi, untuk para pelanggan di luar sana yg berminat dgn services kami...silalah email kami di nurulainiwahab@yahoo.co.uk dan nyatakan nama, jenis majlis, tarikh, masa dan tempat ye. jika ada budget tertentu. sila juga email dan berikan budget anda dan kami akan bagi quotation apa yg dpt dgn budget yg anda ada itu serta pilihan2 lain jika berminat. berikut adalah services yg kami tawarkan :


vTarian tradisional
vTarian bertema
vKumpulan muzik gamelan
vBand
vKompang
vSilat Sembah
vEmcee
vDJ dan p.a system
vPengiring pengantin
vFloor manager
vPhotographer
vMakeup Artist

Friday, May 25, 2012

makeup promotion

makeup promotion for weddings- majlis perkahwinan

TUNANG - RM200
NIKAH - RM250
SANDING - RM400
NIKAH DAN SANDING - RM500
DINNER / KONVO / PHOTOSHOOT - RM 80







Tuesday, May 1, 2012

kami didalam majalah!!

terima kasih kepada majalah stailista. Primadonna Beauty and Events yang bernaung dibawah Primadonna Warisan telah menganjurkan satu event persalinan etnik dan daerah di Malaysia. dan kami telah mendapat kerjasama majalah Stailista untuk event tersebut. jadi dapatkan majalah Stailista terkini dan teruskan support kami!!!

Tuesday, April 17, 2012

promosi kami

selain dr promosi untuk tarian harga rm500/600 tu, disini juga dimaklumkan bahawa kami menyediakan pelbagai tema tarian untuk majlis anda... melayu/bollywood/arab/masquerade. gambar2 persembahan terdahulu boleh discroll di website ini. dan kami turut menawarkan servis floor manager sekali dlm pakej all--in-one, bermakna anda akan dpt tarian, silat, kompang, pengacara majlis, flower girls dan khidmat floor manager. semuanya hanya rm2500 shj. tengah promosi nieh. harga pakej sebenar rm 3000 termasuk transport. yg ni tak charge transport. terhad juga sehingga jun. dan untuk gamelan, harga kami adalah berbaloi iaitu rm1500. so kalau masih nak mencari kelainan untuk majlis anda, contact kami dan kami akan tolong anda!! call skrg pn Nurul 0163128008/ 0126242870. atau email saya di nurulainiwahab@yahoo.co.uk

Wednesday, March 14, 2012

BERITA BAIK



memandangkan kemeriahan majlis perkahwinan sangat terasa jika anda adakan majlis di rumah sendiri, kami turut ingin berkongsi kemeriahan tersebut. untuk majlis2 perkahwinan di rumah, kami mengadakan promosi istimewa untuk persembahan tarian iaitu dengan harga rm500 sahaja (sekitar KL), dan rm600 (sekitar shah alam, putrajaya, kelang). dengan harga tersebut anda dpt khidmat pengiring flower girls untuk pengantin, 3 persembahan tarian melayu dan sesi joget lambak bersama tetamu (total 4 lagu kesemuanya). cepat! booking kami kerana promosi ini berakhir pada hujung bulan Jun. untuk sebarang pakej lain, bolehlah hubungi kami terus ya. call pn nurul - 016-3128008 atau email shj kami di nurulainiwahab@yahoo.co.uk. apa tunggu lagi??? booking segera!!

Wednesday, January 25, 2012

scroll di sebelah kanan untuk pakej2 kami yg menarik dan berpatutan

tengok kanannnnnnnnnnnnnn-------------------------------> yup kanan. lambat ke nak kuar? biasalah loading lambat tu kot. nak tahu harga pakej kami scroll sampai ke bawah. ada harga pakej kahwin, tunang, pelamin, baju, fotografi, andaman dan hiburan. kalau yg promosi bawah ni hah ada. sampai hujung januari shj.

Monday, January 16, 2012

budget bawah rm3000 ? tengah promosi nieh. sampai hujung januari sahaja ya tempoh booking

dengan RM2800 + TRANSPORT (RM100) = RM2900 ANDA BOLEH PILIH MANA2 PAKEJ DI BAWAH-


a) pakej perkahwinan ekonomi- pelamin standard, baju lelaki dan perempuan ready-made, andaman, fotografi ( sticky album-cover 3-4 jam shj)
b) pakej perkahwinan tanpa fotografi - pelamin eksklusif, baju lelaki dan perempuan lengkap aksesori, andaman
c) pakej perkahwinan + kompang - pelamin standard, baju lelaki dan perempuan, andaman, kompang
d) pakej hiburan - kompang, silat, tarian 3 persembahan, pengacara majlis


hubungi kami jika berminat : nurulainiwahab@yahoo.co.uk atau sms /call di 016-3128008
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...